ЦрноБело

 Понекогаш во модата најстрогите правила се направени за да се прекршат, доколку сакате да се одвоите од толпата на позитивен начин. Па, токму затоа, треба да ...
сите 8 | | | веќе видена

 Една од покошмарните работи кое може да ви се случат во Македонија, покрај чекањето ред во банка или сликање за лична карта или пасош, е секако купувањето ...
| | веќе видена

 Сите сме имале денови кога ни се чини дека сè што правиме ни поминува низ прсти. Бурно работно темпо, баланс помеѓу приватниот и деловниот живот, бројни ...
сите 7 | | | веќе видена

 Љубовта која е постојано проследена со страв, дефинитивно не е љубов. Повеќе би рекле дека е потреба. Но, за жал, оние кои се само емотивно зависни, но не и ...
сите 39 | | | веќе видена

 Криси Тајген не ја крие љубовта кон алкохолот, па затоа реши да го сподели со јавноста омилениот коктел, наречен по нејзината мајка. За него ви се потребни ...
сите 11 | | | веќе видена

next