Канал 5

Овие штандови сега исчезнуваат, и од вкупно 790, колку што беа во 2010 година, сега останаа само уште 274. Причината за исчезнувањето на штандовите со колбаси ...
сите 7 | | | веќе видена

Оружјето било скриено во канал покрај земјен пат. Два рачни ракетни фрлачи М57, седум рачни бомби, пет запалки за рачни бомби, пушкомитралез од кинеско ...
сите 23 | | | веќе видена

Поддршка им даваат и раселените жители кои живеат  надвор од 33 те села распослани меѓу Охрид и Кичево. Вечерва здружени ќе организираат иницијативен одбор, ...
сите 62 | | | веќе видена

Ниту една од политичките партии не гледаат причина за одложување на локалните избори кои е предвидено да се одржат во првата половина на октомври. Пратеникот ...
сите 46 | | | веќе видена

На почетокот на градежните работи присуствуваа градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и градоначалникот на Општина Сарај, Беким Мурати. - Денеска ...
сите 32 | | | веќе видена

next