Канал 5

 Новата Влада уште на првата владина седница ќе го укине нелогичното екстерно тестирање, кое што освен притисоци врз учениците и казни за наставниците, не ...
сите 29 | | | веќе видена

- Очекуваме во понеделник да се избере новиот претседател на Собранието кој ќе го извести Ѓорге Иванов дека е должен веднаш да ми го даде мандатот за состав на ...
сите 475 | | | веќе видена

Лекарите од  Неготино првично му пружиле лекарска помош по што е пренесено на хирушкото одделение во болницата во Кавадарци. Од таму велат дека состојбата на ...
сите 28 | | | веќе видена

Како што соопшти МВР, пријавата е поднесена поради основано сомнение за сторено кривично дело „тешки дела против општата сигурност“ во врска со „предизвикување ...
сите 72 | | | веќе видена

Веќе нема сомнежи дека разузнавачите потфрлија во случајот со 52-годишниот Калид Масуд, за кого наводно знаеле се, освен дека е подготвен за тероризам. ...
сите 350 | | | веќе видена

Кампањата ќе трае во текот на годинава и секој месец ќе биде посветен на различна тема од сообраќајот со поддршка од голем број јавни личности и доделување ...
сите 95 | | | веќе видена

Работилницата, која се одржува во рамки на проектот „Техничка помош за воспоставување институционална рамка за национална/регионална берза на електрична ...
сите 35 | | | веќе видена

Конференцијата е дел од проектот МОДЕМ на Институтот, поддржан од амбасадите на Холандија и Велика Британија во Македонија. - Добро информирани граѓани се ...
сите 16 | | | веќе видена

Од Царината потсетуваат дека согласно Законот за управување со отпад, Законот за управување со пакување и отпад од пакување и Правилникот за извоз, увоз и ...
сите 16 | | | веќе видена

next