Канал 5

- Претседателското место во Комисијата секогаш без исклучок припаѓа на најголемата пратеничка група. Спремни сме ако има договор уште утре да ги тераме ...
сите 196 | | | веќе видена

Дури 58 отсто од учесниците во анкетата изјавиле дека не се согласуваат со работењето и со постапките на новиот претседател. Ова е најнискиот досега рејтинг на ...
сите 210 | | | веќе видена

Од собраниските служби информираат дека претставниците на парламентарните групи по договорот за бројот на членовите со кои ќе бидат застапени во Комисијата, ...
сите 344 | | | веќе видена

Емисијата „Ајде да зборуваме за сабота“ емитувана на 18 март содржела список на добри особини, кои според РАИ, објаснуваат зошто е добро да се има девојка од ...
сите 10 | | | веќе видена

Четириесет и четиригодишната Тенди раскажа за тоа дека доколку проговорела за злоставувањето, ќе останела без ангажман на филмот. „Кога почнав да зборувам, на ...
сите 9 | | | веќе видена

next