Канал 5

Ние на последните избори победивме и освоивме најмногу гласови во Македонија и имам долг кон сите граѓани што не поддржаа и што гласаа за нас да продолжиме да ...
сите 36 | | | веќе видена

За модернизација на болницата во опрема вложени се два милиона евра, а за реконструкција на објектот, кој датира од 1950 година, се наменети околу 3,7 милиони ...
сите 49 | | | веќе видена

„Тоа е една програмска декларација која е вклучена во сите програми на политичките партии на Албанците и јас не мислам дека таа претставува опасност. Таа ...
сите 278 | | | веќе видена

Со особено внимание следиме се што се случува во вашата земја, рекол рускиот претседател и порачал дека  посакува внатреполитичката ситуација во Македонија да ...
сите 153 | | | веќе видена

Министрите од регионот ова ќе побараат од Германија и Италија вечерва на неформалниот состанок во Рим. Се смета дека ЕУ последните години не посветуваа доволно ...
сите 36 | | | веќе видена

next