Канал 5

Станува збор за проект кој што се реализира помеѓу Владата на Р. Македонија и Владата на Швајцарската конфедерација со  заедничко финансирање кој што веќе тече ...
сите 7 | | | веќе видена

Но снегот не предизвикува поголеми проблеми во моментов. Од ЦУК велат дека состојбата се следи а екипите се распоредени на клучните точки. Патиштата се ...
сите 384 | | | веќе видена

Пожарот им ги пеплоса домовите. Во шок,  Демирови и Арсови, не зборуваат многу пред камера. Очекуваат итна помош од надлежните и граѓаните. Јануарскиот снег не ...
сите 103 | | | веќе видена

Арбитражна постапка може да биде поведена единствено доколку волјата на странките е потврдена со писмена спогодба. Еднаш започнат судски спор – не може да ...
сите 12 | | | веќе видена

„Вардакс С.А., нашата подружница, која што е сопственик на нафтоводот, е подготвена веднаш да започне со работа со цел нафтоводот повторно да биде во употреба ...
сите 14 | | | веќе видена

Како што рече денеска на прес-конференција претседателот на Постојаниот избран суд - Арбитража при Стопанската комора на Македонија Горан Рафајловски, од ...
сите 12 | | | веќе видена

next