Канал 5

Артан Груби, шеф на кабинетот на претседателот на ДУИ вели дека ако Македонија треба да смени името онака како што бара Грција и дека токму сегашната ...
сите 25 | | | веќе видена

Порталот наведува дека тоа била своевидна манипулација на администрацијата на Барак Обама, која била толку рутинска што во 2012 година поминала незабележано, ...
сите 81 | | | веќе видена

Поради ова лицата со епилепсија во последно време се изложени на чести  бракоразводи. На изолации од пошироката заедница. А за работодавачите неспособни луѓе ...
сите 13 | | | веќе видена

Тодоров и Огнибене договорија повеќе форми на соработка, како што е размена на доктори и професори и соработка на научни проекти. - Разговаравме за можна ...
сите 17 | | | веќе видена

Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица – Делчево, Виница – Берово, Гостивар – Стража, ...
сите 72 | | | веќе видена

Според ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ со самото прифаќање на против уставната тиранската платформа во целост ја втурнаа Република Македонија во процес на федерализација. ...
сите 210 | | | веќе видена

Филмот зборува за резултатите од долгогодишните напори на Програмата за развој на Обединетите нации и општината Ресен за намалување на загадувањето на ...
сите 36 | | | веќе видена

next