Канал 5

Заменик министерот за надворешни работи изјави дека во земјава препознал влада која е одлучна да направи прогрес. Естонија како земја претседавач соУ потврдува ...
сите 19 | | | веќе видена

Делегатот на овој натпревар во записникот ја нагласил лошата организацијата. Тој ги забележал фрлањето тврди предмети од страна на вардаровите навивачи, ...
сите 62 | | | веќе видена

 Во една од нив едно лице се здобило со тешки телесни повреди, во четири полесно биле повредени четири лица, а во две била причинета материјална штета. Од СВР ...
сите 70 | | | веќе видена

- Владата на СДС упорно продолжува да ја задолжува Република Македонија со издавање на државни хартии од вредност чин кој до пред неколку месеци СДС го ...
сите 255 | | | веќе видена

- Договорот ќе биде потпишан на македонски јазик според Уставот на Република Македонија и на бугарски според Уставот на Република Бугарија, наведе Захариева. ...
сите 97 | | | веќе видена

next