23.02.2017 Дупки наместо решетки за атмосферска канализација се појавија на повеќе улици во Кочани, со што безбедноста во сообраќајот е сериозно загрозена. ...
| | веќе видена

Aкадемијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, согласно Планот за обуки за задолжителна континуирана обука на судии и јавни обвинители 2017 година, ...
| | веќе видена

Првиот политички конфликт во историјата на човештвото се случил пред околу шест до осум илјади години. Во тоа време, во плодните области на реките Тигар и ...
| | веќе видена

Контактот со купувачите мора да биде чист, јасен и како основач мора да имате комплетен увид што е следна верзија на производот што мора да го изградите и ...
| | веќе видена

Кога Доналд Трамп беше избран за претседател на САД, не им се придружив на оние што протестираа на улиците. Мислев дека е важно да се почитува демократскиот ...
| | веќе видена

Некои луѓе мислат дека имаат право да навлегуваат во туѓата приватност и да коментираат и осудуваат туѓи постапки, а притоа не ни знаат каков живот живее таа ...
| | веќе видена

next