Канал 5

Потпретседателот на партијата Љупчо Пренџов рече дека договорот е прашање кое треба да се стави на референдумско изјаснување на граѓаните во октомври заедно со ...
сите 357 | | | веќе видена

Според нив зголемувањето на даноците ќе биде удар врз економијата и фирмите.Повикаа владата безусловно и јавно да се откаже од било какво зголемување на ...
сите 16 | | | веќе видена

Новиот директор за општи и заеднички работи Мирчевски ги обелодени документите и договорите и посочи дека првиот екран кој е поставен на факултетот за драмска ...
сите 9 | | | веќе видена

Единицата за економски и компјутерски криминал во присуство на јавен обвинител го отвориле сефот на пријавениот таму имало скоро 200 илјади евра, 18 илјади ...
сите 14 | | | веќе видена

- Одлуките за одземање на патните исправи на дел од раководството на партијата се донесени под притисок. Тоа јасно се гледа по образложенијата, каде нема ниту ...
сите 326 | | | веќе видена

next