Канал 5

Ова  е приближно 70 отсто од вкупниот национален производ во албанската економија, односно колку два државни буџета заедно. Депозитите кулминација достигнале ...
сите 28 | | | веќе видена

Во изјава за МИА по двочасовнито состанок со Александар Вучиќ, Иса Мустафа, Еди Рама, Денис Звиздиќ и Душко Марковиќ, а на кој му претходеше и билатерална ...
сите 53 | | | веќе видена

Наспроти коморите, 13 синдикални здруженија од земјава не ја поддржуваат ваквата идеја, дури се и децидно против. Сметаат дека за Македонија да тргне по ...
сите 36 | | | веќе видена

Стевче Јакимовски изјави дека доколку СДСМ е партија која ја разбира надворешната политика ќе предложеше нивни министер за надворешни работи. Откако не  е Киро ...
сите 8 | | | веќе видена

Американскиот Претседател Трамп се сретна со премиерот на Белгија и со Кралот Филип.  Во градот се одржуваат антитрамп демонстрации. Утре тој  во Брисел се ...
сите 296 | | | веќе видена

Ќе остане ли Јакимовски судбина за карпошани? Има ли јунак што ќе му се спротивстави на Јакимовски во Карпош? Дали и кој го слуша гласот на граѓаните? Ја ...
сите 8 | | | веќе видена

next