Канал 5

Во структурата на регистрираните повреди на работа, информираат од Институтот, и натаму најголем број се оние забележани во индустријата и рударството и тоа ...
сите 29 | | | веќе видена

- Прво, сакам да го осудам насилството кои поединци го направија напаѓајќи и лично повредувајќи поголем број пратеници.  Никогаш не сум оправдувал насилство, ...
сите 172 | | | веќе видена

- Она што сакам да го кажам со голема искреност и одлучност е Албанците во Македонија да останат смирени и да не потклекнуваат на провокации, да бидат пример ...
сите 29 | | | веќе видена

- Во Собранието на Република Македонија се врши евакуација на преостанатите пратеници, а повредениот пратеник Зијадин Села беше евакуиран од Собранието и со ...
сите 233 | | | веќе видена

Случувањата не кореспондираат со демократските процеси и не прифатлив начин за решавање на проблемите. Особено важно е политичките партии да ги почитуваат ...
сите 48 | | | веќе видена

„Министерството за внатрешни работи ги повикува граѓаните кои се наоѓаат околу Собранието на Република Македонија да не даваат отпор на полицијата и да не ги ...
сите 233 | | | веќе видена

Во овие моменти на општа загриженост околу настаните во Собранието на Република Македонија ве повикувам да бидете смирени.Ве повикувам да останете присебни и ...
сите 135 | | | веќе видена

Насобраните пред законодавниот дом скандираат „Македонија, Македонија“ со развиорени знамиња, а беа запалени неколку факели. Претходно, од внатрешноста на ...
сите 145 | | | веќе видена

next