Канал 5

Наспроти коморите, 13 синдикални здруженија од земјава не ја поддржуваат ваквата идеја, дури се и децидно против. Сметаат дека за Македонија да тргне по ...
сите 57 | | | веќе видена

Стевче Јакимовски изјави дека доколку СДСМ е партија која ја разбира надворешната политика ќе предложеше нивни министер за надворешни работи. Откако не  е Киро ...
сите 7 | | | веќе видена

Американскиот Претседател Трамп се сретна со премиерот на Белгија и со Кралот Филип.  Во градот се одржуваат антитрамп демонстрации. Утре тој  во Брисел се ...
сите 184 | | | веќе видена

Ќе остане ли Јакимовски судбина за карпошани? Има ли јунак што ќе му се спротивстави на Јакимовски во Карпош? Дали и кој го слуша гласот на граѓаните? Ја ...
сите 7 | | | веќе видена

Ние на последните избори победивме и освоивме најмногу гласови во Македонија и имам долг кон сите граѓани што не поддржаа и што гласаа за нас да продолжиме да ...
сите 101 | | | веќе видена

За модернизација на болницата во опрема вложени се два милиона евра, а за реконструкција на објектот, кој датира од 1950 година, се наменети околу 3,7 милиони ...
сите 47 | | | веќе видена

„Тоа е една програмска декларација која е вклучена во сите програми на политичките партии на Албанците и јас не мислам дека таа претставува опасност. Таа ...
сите 344 | | | веќе видена

next