Новоизградената пешачка патека покрај кејот на Охридското езеро заедно со новата плажа која треба да стартува koн крајот на годината или почетокот на следната ...
сите 41 | | | веќе видена

Три дена заматувањето, водата во Тетово го подобрува квалитетот и се враќа бистрината. Физичко хемиските параметри покажуваат дека заматувањето го нема како ...
сите 20 | | | веќе видена

Растот на прометот во индустриското производство дава надеж дека работите одат во добра насока и дека ударите од политичката криза се на некој начин ...
сите 16 | | | веќе видена

Во Тетовско се одржаа два меморијални настани со цел да се одбележаа 15 години од загинувањето на тамошните полицајци, убиствата и киднапирањата нанеколкумина ...
| | веќе видена

next