Цените на становите нема да паднат бидејќи нема многу фирми што градат во Македонија, максимум се четири или пет, а потреба за станови секогаш има, нагласи ...
сите 61 | | | прочитана: 500 | веќе видена

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2016 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
сите 39 | | | прочитана: 221 | веќе видена

Вип денеска информираше дека го збогатува своето портфолио со воведувањето на интерактивна телевизија- Со интерактивната телевизија корисниците добиваат ...
сите 3 | | | прочитана: 210 | веќе видена

Од сите човечки вештини една посебно се истакнува – способност за согледување на „пошироката слика“, т.е способност за перцепирање на важните работи. ...
сите 31 | | | прочитана: 200 | веќе видена

Возила за чистење произведени од македонската компанија „Брако“ ќе се извезуваат во САД, Кина, Англија, Германија, Белгија, Романија, Турција и во Данска. Со ...
сите 16 | | | прочитана: 193 | веќе видена

Најоценуваните брендови во светот се во сопственост на компанија со која работиме секој ден. Овој бренд е „Google“ кој доминира во интернетот со удел кај ...
сите 16 | | | прочитана: 155 | веќе видена

„Фершпед брокер“ во мај лани купи над 197.000 акции со право на глас (24,4 отсто од сите акции) во „Уготур“ и плати по 101 денар за секоја акција. Акциите во ...
сите 2 | | | веќе видена

Под слоганот „Пресели се за мене”, дијамантско изненадување за купувачите и многу забава со македонските ѕвезди, на уникатен препознатлив штанд, градежната ...
сите 5 | | | веќе видена

Идејата фирмите до над 35 вработени да мора да вработат лице со инвалидитет или да плаќаат „пенали“ од речиси 10.000 денари за лице месечно, најавена пред две ...
сите 9 | | | веќе видена

next