Плус Инфо

Во нoвиот број на Слободен печат читајте: - Протест против придонесите за хонорари - Апаши нема да ви платиме уште помасовно ќе се вратиме - Руската ...
сите 6 | | | веќе видена

Младите социјалдемократи од Ресен денеска го уредија просторот околу Спомен-куќата на народниот херој Мите Богоевски, во село Болно. „За жал, голем број од ...
сите 4 | | | веќе видена

Премалиот маркетиншки колач во земјава е причина што македонските телевизии не успеваат да создаваат сопствена програма, смета Македонската медиумска ...
сите 42 | | | веќе видена

Српската фолкерка Сања Малетиќ имала интимен однос со контроверзниот албански тајкун Ќазим Османи кој имаше бројни афери со познати српски пејачки, и го ...
сите 2 | | | веќе видена

Во организација на St. Paul’s, првата меѓународна градинка на CEL Global и Здружението на граѓани за третман на лицата со аутизам, АДХД и Аспергеров синдром, ...
сите 24 | | | веќе видена

next