Плус Инфо

Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) на јавна дебата го сослуша својот претседател Педро Аграмунт, откако за првпат во историјата на ПССЕ еден ...
сите 51 | | | веќе видена

Англиското девојче Маделин Мекан кое на 3 мај 2007 година, исчезна во Португалија, најверојатно е грабнато од шверцери на луге и продадено на некое имотно ...
сите 9 | | | веќе видена

Повеќе од 9.800 тони фалсификувана храна и 26,4 милиони литри пијалаци првенствено алкохолни, во вредност од 230 милиони евра се конфискувани во операција на ...
сите 9 | | | веќе видена

СДСМ вели дека исушените палми од 500.000 евра што се најдоа на депонија се класичен доказ дека Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ во сè, па и во палмите гледаат ...
сите 15 | | | веќе видена

Министерствотото за труд и социјална политика реагира на изјавите на Партијата за целосна еманципација на Ромите (ПЦЕР) , која денеска најавува протести ако не ...
сите 34 | | | веќе видена

Еден од основачите на Википедија, Џими Велс планира да основа новинска агенција во која комбинирано ќе работат професионални новинари и волонтери. Според него, ...
сите 35 | | | веќе видена

Ќе биде избран нов претседател на Собранието кој ќе отвори пат за избор на новата реформска Влада. Нови парламентарни избори нема да има. Тоа е волјата на ...
сите 196 | | | веќе видена

Советничката група на опозицијата предводена од СДСМ денеска до претседателката на Советот на општина Битола, Силвана Анѓелевска поднесе иницијатива за ...
сите 46 | | | веќе видена

next