Емитер

Корисниците на Македонски Телеком коишто имаа прекин на услугите во текот на завчерашниот ден како последица на невремето, во месец јуни ќе добијат бесплатни ...
сите 24 | | | веќе видена

Астрономскиот центар Орион организира курс за ЦРНИ ДУПКИ. Предавањата ќе се одржат во 3 термини со почеток во четврток, 11 мај во 20:00 часот во амфитеатарот ...
сите 8 | | | веќе видена

Безбедноста во сообраќајот нема цена. Знаејќи ја оваа девиза шведската фирма Ховдинг (Hovding) лансира на пазарот ербег за велосипедисти. По долгогодишни ...
сите 3 | | | веќе видена

Деновиве, поточно кажано во ноќта помеѓу 13 и 14 ноември, имавме можност да видиме на ноќното небо редок астрономски феномен, т.н. “Супер Месечина”, појава во ...
| | веќе видена

next