-Ова е исклучително позитивно и за работата на здравствениот персонал, но и за пациентите кои добиваат здравствени услуги во оваа детска болница и тоа како и ...
сите 19 | | | веќе видена

Врз актерот Владо Јовановски сите платеници на СОРОС и неговите кофинансиери се нафрлија како да е Владо фактор кој ако каже војна, таа утредента ќе почне. ...
сите 4 | | | веќе видена

Мегафонот на СДСМ и човекот кој цел свој живот е спонзориран од странски фондации како Сорос и повеќе амбасади, Борјан Јовановски, вчера на својот твитер ...
сите 5 | | | веќе видена

-На албанската платформа најголем дел од опозицијата и од едни да ги наречам самопрогласени интелектуалци немаше никаква реакција. Од друга страна, со најавата ...
сите 17 | | | веќе видена

Целта на овој проект е креирање на поквалитетен кадар во средното стручно образование. Заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ја ...
сите 20 | | | веќе видена

-Патеката ќе се изгради на потегот од Претор до Сливница, од Сливница до Крани и кај Стење. Очекуваме изградбата да заврши во мај годинава. Со овој проект ќе ...
сите 28 | | | веќе видена

Младите се еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ во програмите, со кои се труди да го унапреди нивниот развој во повеќе области. Дискусијата за потребите ...
сите 6 | | | веќе видена

Тој ден се одбележува сеќавањето на сите починати. Се иде на гробишта или во црква и задолжително се пали свеќа.Се верува дека ако на Задушница не им се запали ...
сите 22 | | | веќе видена

next