Случајот „Транспортер“ е типичен пример за политички инспирирана хајка и креирање случај и таму каде што го нема, со единствена цел давање на материјал за ...
сите 210 | | | веќе видена

Хајли позираше во спалната соба, до креветот, трудејќи се максимално да го покаже својот тенок струк. Таа упорно работи на тоа што природата и го дала и ...
сите 5 | | | веќе видена

-Одлуките се донесени повеќе како компромис. За да не изгледа дека судот ги отфрлил само апсурдните барања на СЈО за притвори и поригорозни мерки, истиот ги ...
сите 210 | | | веќе видена

Состојбата во Тетово станува алармантна. Градот се гуши во отпад, а општината и Владата се глуви за овој проблем. Граѓаните на Тетово стравуваат за своето ...
сите 21 | | | веќе видена

(ФБ статус на Билјана Ванковска) Во превработено Министерство не можат да се најдат ДВАЈЦА компетентни луѓе, кои би биле советници во кабинетот?! Чудно! ...
сите 22 | | | веќе видена

Внимание, следи страшен говор на министерот Тевдоски. Страшен говор на министерот Тевдовски Posted by Шетај Бранко on Montag, 17. Juli 2017 Иако е месец и пол ...
сите 69 | | | веќе видена

Францускиот стручњак на клупата на Арсенал е од август 1996 година и до денес има поминато точно 7.584 дена. Претходниот рекорд го држеше легендарниот Фергузон ...
сите 44 | | | веќе видена

Станува збор за комедија на ситуации, во чиј центар е филигранската вивисекција на „непотребните“ расправии во едно семејство. „Име“ како драмски текст има ...
сите 38 | | | веќе видена

– Ако веќе зборуваме за партиските приоди, ставот на ВМРО-ДПМНЕ е конзистентен, од друга страна , ставот на СДСМ се менува и гледаме дека се менува. Едно се ...
сите 13 | | | веќе видена

– Уште во првиот месец откако дојдоа на власт ја задолжија државата со 60 милиони евра. Во ставката домашно задолжување Владата на СДС планира наместо 17,8 ...
сите 241 | | | веќе видена

next