Еден од главните организатори на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, Богдан Илиевски, во име на сите граѓани им порача на дека тие не сакаат ...
сите 128 | | | веќе видена

Македонците кои живеат и работат во Германија за таа цел отворија интернет-петиција, за која е потребно да се соберат 50 илјади потписи за да биде успешна. ...
сите 5 | | | веќе видена

На средбата се разговарало за актуелната политичка состојба и за позициите и ставовите на ВМРО-ДПМНЕ во однос на нејзиното надминување. Од страна на ...
сите 307 | | | веќе видена

-Како што гледате нашите мирнипротести вродија со плод, успеавме неразумните политичари да ги спречиме во нивните нечесни намери, немаме претседател на ...
сите 13 | | | веќе видена

Еден од главните организатори на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, Богдан Илиевски кажа дека му се благодарни на претседателот, бидејќи поради ...
сите 43 | | | веќе видена

-По 58-ми пат повторно ве поздравувам со полно срце сите вас кои сте на улица затоа што сакате унитарна Македонија и заедничка Македонија. Денес имаме долг пат ...
сите 128 | | | веќе видена

Делегацијата на Украина во Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), бара да се започне со процесот на импичмент против него. Тие му забележуваат ...
сите 36 | | | веќе видена

Имено, Јовановски потенцираше дека видни функционери од СДСМ деновиве не бираат со какви погрдни зборови ќе навредат. За пратениците на ВМРО-ДПМНЕ, велат дека ...
сите 307 | | | веќе видена

-Не ја читав Тиранската платформа и ја сметам за нерелевантна за да биде тема во овој момент, не се бавев со читање во права смисла на зборот, ја прегледав и ...
сите 71 | | | веќе видена

next