Сведоци на уривањето на столбовите на македонската сувереност, државност и унитарност. Потписот на Зоран Заев ставен на албанската платформа значи погазување ...
сите 8 | | | веќе видена

– Препознавајќи го значењето од воведување на стандардите за квалитет за деловните субјекти, а со цел да обезбеди континуирана поддршка на економијата и ...
сите 12 | | | веќе видена

До 24.02.2017 околу 20.000 субјекти ги поднеле своите годишни пресметки онлајн, што претставува показател за континуитетот и функционирањето на системот за ...
сите 31 | | | веќе видена

– Градоначалникот Сокол Митровски и членовите на Советот на општината Ѓорче Петров дополнително презедоа обврска од правните субјекти да обезбедат други ...
сите 8 | | | веќе видена

При работната посета беше разговарано за текот и начинот на поднесувањето на годишните сметки и финансиските извештаи за 2016 година за правните субјекти од ...
сите 31 | | | веќе видена

СМК потсетува дека на целата територија во Република Македонија и во нејзините меѓународни односи единствен службен јазик, ни прв ни втор, е само Македонскиот ...
сите 27 | | | веќе видена

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ инвестира во отворање на својата прва поликлиника. Во модерно уредениот простор и внимателно одбран персонал, за жителите ...
сите 16 | | | веќе видена

-Има моменти во животот кога ништо не е поважно од големата идеја- ТАТКОВИНАТА! Да се сплотиме во име на нашите поколенија кои треба да ја запишат нашата ...
сите 27 | | | веќе видена

Ваквото барање е амбивалентно- спротивно на унитарниот карактер на Р. Македонија, вели Ѓорги Наумов, прв министер за правда на Македонија и член на ...
сите 6 | | | веќе видена

Сајтот на Саше Политико со години е финансиран од мафијашкиот клан на Зоран Заев и од октоподот на Сорос. Сајтот на Саше Политико е продолжена рака на Зоран ...
сите 3 | | | веќе видена

-Почитувани 455.000 гласачи за унитарна Македонија, браќа и сестри, драги сограѓани, бидете здрави, живи, достоинствени и спремни!, напиша Милошоски.
сите 16 | | | веќе видена

– Во близина на јарболот во с.Кленоец, двегодишното девојче кажало дека не може да оди понатаму и останало покрај патот, а тој со шестгодишната внука се упатил ...
сите 63 | | | прочитана: 1103 | веќе видена

next