Дека се сериозни, докажале со тоа што веќе објавиле една фотографија од Алана, на која таа стои сосема гола пред огледало. Фотографиите биле украдени во ...
сите 3 | | | веќе видена

Во близина на Велес, над утоката на реката Тополка во Вардар се наоѓа црквата „Св. Недела“. И таа како и „Св. Петка“, „Св. Никола“, „Св. Јован“ е во ...
сите 4 | | | веќе видена

Таа објави фотографија од септември од нејзината ќерка која што боледувала од рак, а само што тргнувала во прво одделение, а на истата дополнително е залепена ...
сите 8 | | | прочитана: 412 | веќе видена

Претседателот на Исламската верска заедница на Македонија (ИВЗ), Сулејман Реџепи, реагираше за графитите во форма на крст насликани од страна на непознати лица ...
сите 3 | | | веќе видена

next