СДСМ: Трајановски пред крај на мандат ветува дека ќе потроши 6,5 милиони евра

Коце Трајановски имаше цели осум години да изгради нов модерен забавен парк. Но наместо тоа, Трајановски се расфрлаше со парите на граѓаните за тендери со кои се богатеа Никола Груевски и неговите соработници, реагира СДСМ. „Досега се потрошени илјадници евра пари на граѓаните за студии и елаборати за нов луна парк што Трајановски со години го ветуваше и до денес го нема. Неодговорно е пред ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒