Живко

  во

  Вработените во општина Ресен, учениците од основните и средното училиште и еколошкото друштво „Еко герила - Преспа“, со поддршка на локалното население, со еко ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вработените во општина Ресен, учениците од основните и средното училиште и еколошкото друштво „Еко герила – Преспа“, со поддршка на локалното население, со еко ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Моето пишување за Скопје нема и не може да има крај. А знаете ли зошто? Затоа што неговата историја е богата, неисцрпна, бескрајна. Ако таа историја беше мала, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Поминаа точно 30 години од емитувањето на серијата „Втората сменa, која се емитуваше на Македонската телевизија во 1988 година. Се сеќаваме на времињата кога ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Жители на поречко село четири месеци немаат капка вода за пиење, ниту за секојдневните потреби. Побарале помош од општината Македонски Брод, но од таму добиле ...
  сите 43 | | | веќе видена

  По повод антимакедонскиот, противуставен, противправен и репресивен договор склучен помеѓу властите на Алексис Ципрас и Зоран Заев, на 17 Јуни 2018 (“Грчкиот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Сојузот на македонски здруженија од дијаспората усвои платформа на Концефенција одржана на 11 септември 2018 година во Париз. Сојузот на македонски здруженија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  По повод антимакедонскиот, противуставен, противправен и репресивен договор склучен помеѓу властите на Алексис Ципрас и Зоран Заев, на 17 Јуни 2018 (“Грчкиот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  По повод антимакедонскиот, противуставен, противправен и репресивен договор склучен помеѓу властите на Алексис Ципрас и Зоран Заев, на 17 Јуни 2018 (“Грчкиот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Локалната власт на СДСМ во општина Василево за само една година мандат ќе ја зголеми општинската администрација за 50 отсто. Станува збор за оглас за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Локалната власт на СДСМ во Општина Василево за само една година мандат ќе ја зголеми општинската администрација за 50 отсто. Станува збор за оглас за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  – Во спомен на мојот татко и со благодарност околу ангажирањето , денес на министерот за здравство Венко Филипче му ја врачив монографијата 25 години Завод за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денеска во угостителскиот комплекс Етно Село – Тимчевски кај Куманово заврши 6-тата традиционална меѓународна копаничарско-ликовна колонија на која што во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Со својата природна убавина, езеро, планини, национални паркови, богато културно наследство и потенцијал за рурален туризам, Преспа станува магнет за ...
  сите 2 | | | веќе видена