Визбегово

  во

  Од граѓанската иницијатива О2 на нивниот фејсбук профил објавија снимки од Визбегово и Шуто Оризари на кои може да се види чад кој доаѓа од овие населени ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Граѓанската O2 Иницијатива на својот Фејсбук-профил објави видео-снимка на која може да се забележи густ црн чад во близина на скопските населби Визбегово и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Воздухот во Скопје многу се загадува, меѓу другото, и од палење на дивите сметлишта и депониите, а еве токму денеска од дивата депонија во Визбегово повторно ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Пожарна Скопје објави видео од скопската обиколница во околината на Визбегово, каде речиси секој ден инервенираат најчесто на запалени диви депонии, но и во ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Триесетина деца во училница се трудат да ја разберат наставничката и да ги сработат задачите кои ги добиваат. Меѓу нив е и Абдула кој ги гледа другарчињата и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Велимир Смилевски, градоначалникот на скопската општина Бутел за 24 инфо вели дека реализацијата на планираното немало да биде успешна, доколу ја немал ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Непознат сторител оштетил камења од десет носечки столбови на скопскиот Аквадукт во Визбегово, кој е заштитено културно наследство од прва категорија. МВР ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Засега е непознат сторителот на оштетувањата на камења од десет носечки столбови на Скопскиот акведукт во Визбегово, кој е заштитено културно наследство од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Засега е непознат сторителот на оштетувањата на камења од десет носечки столбови на Скопскиот акведукт во Визбегово, кој е заштитено културно наследство од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Засега е непознат сторителот на оштетувањата на камења од десет носечки столбови на скопскиот Аквадукт во Визбегово, кој е заштитено културно наследство од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Засега е непознат сторителот на оштетувањата на камења од десет носечки столбови на Скопскиот акведукт во Визбегово, кој е заштитено културно наследство од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Засега е непознат сторителот на оштетувањата на камења од десет носечки столбови на Скопскиот аквадукт во Визбегово, кој е заштитено културно наследство од ...
  сите 12 | | | веќе видена