Визбегово

  во

  Премиерот Зоран Заев за членот 36 од Уставот, каде со уставните амандмани не се менува името Република Македонија со новото Република Северна Македонија и за ...
  | | веќе видена | слични

  Реконструкција на Владата ќе нема, но веројатно ќе има смена на министри, рече премиерот Зоран Заев по вчерашната посета на привремените живеалишта за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Условите во здравствениот систем се подобруваат и јакнат и тоа го гледаме во континуитет. Секако, на Македонија и треба еден нов, современ клинички центар ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Членот 36 во кој по уставната ревизија ќе остане терминот Македонија има историски аспект и затоа тука не е потребна промена на името, објаснува премиерот. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика, Мила Царовска, ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев кажа дека веројатно наскоро ќе има смена на министри, но тоа нема да биде реконструкција на Владата, бидејќи земјата е среде сериозни ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во прифатниот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во прифатниот ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Секако, на Македонија и треба еден нов, современ клинички центар затоа што парцијалното решавање само на дел на клиники на и така тесното грло „Водњанска" кое ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и министерската за труд и социјална политика Мила Царовска денеска ги посетија семејствата кои се сместени во привремени живеалишта во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Условите во здравствениот систем се подобруваат и јакнат и тоа го гледаме во континуитет. Секако, на Македонија и треба еден нов, современ клинички центар ...
  сите 61 | | | веќе видена