Тодор

  во

  Мерењата на бучавата од сообраќајот кои беа направени на неколку локации во Битола и Скопје покажаа дека максималните измерени вредности се над дозволените ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Бучавата од патниот сообраќај е сериозен проблем во Битола и Скопје. Измерените максимални вредности во двата града значително ги надминуваат дозволените ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Битола од 18-ти до 20-ти април беше домаќин на второто издание на интернационалниот фестивал Џез-фактори, во организација на културното здружение Центар за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Патеките што водат до прочуениот Филмски мост во Зовиќ, во заедничка еколошка акција од отпадоци ги исчистија ученици од Основното училиште „Тодор Ангелевски“ ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На Меѓународниот славјански универзитет „Г. Р. Державин“ се одржа јубилејната десетта Меѓународна конференција „Меѓународен дијалог: ИСТОК - ЗАПАД“, која е ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25. пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од тимот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25. пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од тимот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25. пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од тимот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25-ти пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25-ти пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25. пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од тимот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25. пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од тимот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25. пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од тимот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Струга вчера традиционално по 25. пат се одржа Кнауф Академијата чија главна цел, иста како и на останатите настани, семинари и обуки организирани од тимот ...
  сите 11 | | | веќе видена