СВР Битола

  во

  СВР Битола поднесе кривична пријава против М.К.(54) од Скопје и правно лице од Скопје осомничени за кривично дело повреда на правата од работен однос. Според ...
  | | веќе видена

  По случаите во „ Коле Канински“, уште две битолски основки од учили ш тето „Тодор Ангелевски" пред месец дена се самоповредиле на ист начин, сечење со жилети ...
  сите 52 | | | веќе видена

  За психологот Мирјана Јовановска ова е знак дека родителите и децата немаат комуникaција. Родителите воопшто не знаат како децата го поминуваат своето време на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи – Битола информира дека денеска од страна на директорот на ОУ „Коле Канински“ од Битола е доставено официјално барање за ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи – Битола информира дека вчера директорот на ОУ „Коле Канински“ од Битола побарал да се испитаат случаите на повредување кај ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи – Битола информира дека вчера директорот на ОУ „Коле Канински“ од Битола побарал да се испитаат случаите на повредување кај ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи – Битола информира дека денеска од страна на директорот на ОУ „Коле Канински“ од Битола е доставено официјално барање за ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Попладневно од МВР соопштија дека денеска директорот на основното училиште „Коле Канински“ од Битола доставил барање за постапување бидејќи кај неколку ученици ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во соопштение до јавноста, СВР-Битола нагласуваат дека се постапува со најголема сериозност по барањето со цел расчистување на овој случај. -Побарана е ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи – Битола информира дека денеска од страна на директорот на ОУ „Коле Канински“ од Битола е доставено официјално барање за ...
  сите 52 | | | веќе видена