Сулејман

  во

  Турските спасувачи денес извлекоа 16-годишен тинејџер од рушевините на осумкатницата во Истанбул која се сруши пред два дена, соопшти турскиот министер за ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Два тона хашиш се запленети денеска во операција во Истанбул, соопшти министерот за внатрешни работи на Турција, Сулејман Сојлу. Операцијата била извршена од ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Реисот Сулејман Реџепи вчера го прославил својот роденден во познат ресторан во скопски Сарај, а прославата минала со сите задоволства за гостите, вредни ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Мало и големо се кренаа против Годишната програма на Министерството за култура за 2019-та година, која беше објавена деновиве. Избувна комплетно ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Избувна комплетно незадоволство, особено од страна на Македонците, бидејќи според некои членови на комисиите што работеле за оваа програма, за првпат Албанците ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Мало и големо се кренаа против Годишната програма на Министерството за култура за 2019-та година, која беше објавена деновиве. Избувна комплетно незадоволство, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Албанци добија 30% од вкупниот буџет на Министерството за култура. Но, етничкиот критериум не бил единствениот по кој биле распределени парите од Годишната ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите при уривањето на зградата во Истанбул, што се случи во средата, се зголеми на 21 лице, соопшти турскиот министер за внатрешни работи Сулејман ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите при уривањето на зградата во Истанбул, што се случи во средата, се зголеми на 21 лице, соопшти турскиот министер за внатрешни работи Сулејман ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите при уривањето на зградата во Истанбул, што се случи во средата, се зголеми на 21 лице, соопшти турскиот министер за внатрешни работи Сулејман ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите при уривањето на зградата во Истанбул, што се случи во средата, се зголеми на 21 лице, соопшти турскиот министер за внатрешни работи Сулејман ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите при уривањето на зградата во Истанбул, што се случи во средата, се зголеми на 21 лице, соопшти турскиот министер за внатрешни работи Сулејман ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 18 жртви, потврди турскиот министер за внатрешни работи, Сулејман Сојлу, јави агенцијата ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите од уривањето на осумкатната станбена зграда во Истанбул порасна на 17, рече денеска турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу. ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите од уривањето на осумкатната станбена зграда во Истанбул порасна на 17, рече денеска турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите од уривањето на осумкатната станбена зграда во Истанбул порасна на 17, рече денеска турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 21 жртви, потврди турскиот министер за внатрешни работи, Сулејман Сојлу, јави агенцијата ...
  сите 22 | | | веќе видена