Стив Џобс

  во

  Кога ги гледате успешните луѓе околу вас, забележувате дека имаат многу заедничко. Сите успешни жени, на пример, блескаат од самодоверба. Во нивна близина, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Најистакнатите аналитичари ја пофалија четвртата генерација на паметниот часовник на Apple, посебно опциите за фитнес, следењето на работата на срцето и општо ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Добитникот на Пулицерова награда, новинарот Џон Керироу, тврди дека со наглиот подем и брзиот пад на "чудото од дете", Елизабет Холмс, основач на компанијата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Како што Илон Маск не го создаде сам електричниот автомобил, и Марк Зукерберг не ги создаде социјалните мрежи, така и Стив Џобс не го создаде Ајфонот. Сите ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Арон Рeмзи не постигнува толку често голови, но кога постигнува- некоја славна личност умира. Велс вчера ја победи Ирска со 4:1 во натпревар од четвртата група ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Добитникот на Пулицерова награда, новинарот Џон Керироу, тврди дека со наглиот подем и брзиот пад на “чудото од дете”, Елизабет Холмс, основач на компанијата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Добитникот на Пулицерова награда, новинарот Џон Керироу, тврди дека со наглиот подем и брзиот пад на "чудото од дете", Елизабет Холмс, основач на компанијата ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Ќерката на Стив Џобс го опишува основачот на „Епл“ како злобна личност која успеала во животот. Изјави дека неговото однесување било неподносливо за луѓето ...
  сите 4 | | | веќе видена