Сириза

  во

  „Учеството во европските избори, создава можност за нас, во ‘Виножито’, благодарејќи и на ЕУ, секои пет години, конкретно, преку изборите, да ги поставуваме на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во пресрет на изборите за Европскиот парламент и локалните избори во Грција на 26 мај, најголемата опозициска партија во оваа земја, Нова демократија, ја ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Се надевам дека македонската држава ќе стане членка на ЕУ, а македонското малцинство во Грција, ќе делува како мост за соработка меѓу двете земји, изјави за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во пресрет на изборите за Европскиот парламент и локалните избори во Грција на 26 мај, најголемата опозициска партија во оваа земја, Нова демократија, ја ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Разликата во гласовите помеѓу владејачката партија Сириза и главната опозициска партија Нова демократија ќе биде голема на изборите за Европскиот Парламент кои ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во пресрет на изборите за Европскиот парламент и локалните избори во Грција на 26 мај, најголемата опозициска партија во оваа земја, Нова демократија, ја ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во пресрет на изборите за Европскиот парламент и локалните избори во Грција на 26 мај, најголемата опозициска партија во оваа земја, Нова демократија, ја ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во пресрет на изборите за Европскиот парламент и локалните избори во Грција на 26 мај, најголемата опозициска партија во оваа земја, Нова демократија, ја ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Следната недела, на 26 мај, Грците ќе гласаат за нови градоначалници и префекти, но и за нови европратеници, а како што се намалува времето до изборите, така ...
  сите 38 | | | веќе видена

  „Во случај на било каков исход во кој владејачката партија би била второпласирана, тоа ќе значи дека Сириза загубила и премиерот Алексис Ципрас би требало да ...
  сите 38 | | | веќе видена