Сиера Леоне

  во

  Според новата мапа направена за предупредување на патниците за ризикот кој ги чека во странство, како најопасни места на планетата се издвојуваат Либија, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Според новата мапа направена за предупредување на патниците за ризикот кој ги чека во странство, како најопасни места на планетата се издвојуваат Либија, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Добивањето возачка дозвола е причина за славење насекаде низ светот, но во некои земји за да се дојде до неа е исклучително тешко и скапо, додека некаде пак не ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Владина делегација, предводена од вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за здравство Венко Филипче, денес учествуваше на активности во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Владина делегација, предводена од вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за здравство Венко Филипче, денеска во Женева учествуваше во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Владина делегација, предводена од вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за здравство Венко Филипче, денеска во Женева учествуваше во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Владина делегација, предводена од вицепремиерот за економски прашања д-р Кочо Анѓушев и министерот за здравство д-р Венко Филипче, денес учествуваше на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Лошото работење и лошите политики на владата на СДСМ се резултат на оставање над 500.000 сиромашни луѓе во Република Македонија како и рангирање на 84-то место ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Лошото работење и лошите политики на владата на СДСМ се резултат на оставање над 500.000 сиромашни луѓе во Република Македонија како и рангирање на 84-то место ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Лошото работење и лошите политики на владата на СДСМ се резултат на оставање над 500.000 сиромашни луѓе во Република Македонија како и рангирање на 84-то место ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Лошото работење и лошите политики на владата на СДСМ се резултат на оставање над 500.000 сиромашни луѓе во Република Македонија како и рангирање на 84-то место ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Портпаролот на ВМРО ДПМНЕ Димче Арсовски, денеска на прес конфренција истакна дека Македонија се наоѓа на дното на сите ранг листи според Светскиот економски ...
  сите 17 | | | веќе видена