Шутка

  во

  Над 700 фирми од земјава, најголемиот дел од Скопје, Тетово, Гостивар, Струга, Куманово, побарале поддршка од државата преку мерката за исплата на плата на ...
  сите 140 | | | веќе видена

  Судот во Велес е надлежен да му суди на Владимир Панчевски. Скопска Апелација го отфрли неговото барање за изземање и на судот и на претседателката на судот. ...
  сите 59 | | | веќе видена

   Рече Рибарев во сведочењето и додаде дека повеќемина судии му укажале кога дошол на функција дека некои предмети се давале на рака на судии и дека така била ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Денеска продолжи судењето за поранешниот судија и претседател на Кривичниот суд, Владимир Панчевски. чиј процес се одвива во велешкиот суд. Поранешниот ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Судијата Стојанче Рибарев, кој беше претседател на Кривичниот суд кога се открија злупотребите со АКМИС системот денеска сведочеше во велешкиот суд каде му се ...
  сите 41 | | | веќе видена

  „Судиите Весна Димишкова и Славица Андрeева писмено се пожалија дека податоци за нивната работа извлечени од АКМИС системот не соодветствуваат со реалноста“, ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Контра препораките за заштита од Ковид 19, без никакво растојание во Основниот суд во Велес, започна судскиот процес против екс претседателот на скопскиот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во судницата, преку неговите адвокати побара од судечкиот совет  укинување на притворот. Образложението, според, неговите адвокати е дека Панчевски се уште има ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Обвинетиот Владимир Панчевски на денешното прво рочиште за злоупотребите на АКМИС-от во Основниот кривичен суд додека бил претседател, се изјасни дека не го ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Во Судот во Велес денеска почна, според познавачите – политичкиот процес за поранешниот претседател на Кривичниот суд – Скопје, Владимир Панчевски, кој наводно ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Во Судот во Велес денеска почна, според познавачите - политичкиот процес за поранешниот претседател на Кривичниот суд – Скопје, Владимир Панчевски, кој наводно ...
  сите 64 | | | веќе видена