СДСМ Зоран Заев

  во

  Неспособната Влада на Заев и министерот за задолжување, Тевдовски, вчера направија нов долг од 98 милиони евра. Ова значи дека секој човек во Македонија од ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Неспособната Влада на Заев и министерот за задолжување Тевдовски вчера направија нов долг од 98 милиони евра.Ова значи дека секој човек во Македонија од вчера ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Неспособната Влада на Заев и министерот за задолжување Тевдовски вчера направија нов долг од 98 милиони евра.Ова значи дека секој човек во Македонија од вчера ...
  сите 100 | | | веќе видена

  „Неспособната Влада на Заев и министерот за задолжување Тевдовски вчера направија нов долг од 98 милиони евра.Ова значи дека секој човек во Македонија од вчера ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, Неспособната Влада на Заев и министерот за задолжување ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, Неспособната Влада на Заев и министерот за ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Неспособната Влада на Заев и министерот за задолжување Тевдовски вчера направија нов долг од 98 милиони евра.Ова значи дека секој човек во Македонија од вчера ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Неспособната Влада на Заев и министерот за задолжување Тевдовски вчера направија нов долг од 98 милиони евра, кажа на прес-конференцијата денеска портпаролот ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  „Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Најрасипничкиот и мегаломански буџет во историјата на Република Македонија предвидува повеќе пари за луксузни автомобили и мебел наместо за подобрување на ...
  сите 123 | | | веќе видена