Руперт

  во

  Веднаш по премиерата на „Кралот Лав“, оваа реалистична преработка на класичниот цртан филм на „Дизни“ од 1994 година се соочи со остри критики, иако секој што ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Властите во светот мораат да избегнуваат поттикнување на говор на омраза кон малцинствата, вклучително и кон мигрантите и хомосексуалците, предупреди денеска ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Властите во светот мораат да избегнуваат поттикнување на говор на омраза кон малцинствата, вклучително и кон мигрантите и хомосексуалците, предупреди денеска ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Обединетите Нации ја критикуваа одлуката на администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп да ја врати смртната казна на федерално ниво по ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Обединетите Нации ја критикуваа одлуката на администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп да ја врати смртната казна на федерално ниво по ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Обединетите Нации ја критикуваа одлуката на администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп да ја врати смртната казна на федерално ниво по ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Обединетите Нации ја критикуваа одлуката на администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп да ја врати смртната казна на федерално ниво по ...
  сите 165 | | | веќе видена

  Обединетите Нации ја критикуваа одлуката на администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп да ја врати смртната казна на федерално ниво по ...
  сите 165 | | | веќе видена