РКЕ

  во

  Раст на БДП од 3,2 отсто, па и поголем, интензивна градба на патната и железничката инфраструктура, гасоводот и на обновливи извори на енергија, како и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Изборот на универзален снабдувач со електрина енергија ќе заврши многу порано отколку што е планирано со Законот за јавни набавки, најави денеска претседателот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Изборот на универзален снабдувач со електрина енергија ќе заврши многу порано отколку што е планирано со Законот за јавни набавки, најави денеска претседателот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Изборот на универзален снабдувач со електрина енергија ќе заврши многу порано отколку што е планирано со Законот за јавни набавки, најави денеска претседателот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Најголема бенефиција од финалната фаза на либерализацијата ќе имаат потрошувачите на индустриска струја, за кои, како што се очекува, трошоците ќе се намалат ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Скопје, 9. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Собранието на Република Македонија денеска напладне, во рамките на 75-та пленарна седница ќе ја започне расправата за ...
  сите 12 | | | веќе видена