Раде

  во

  Нетрпеливост и поделби го тресат „Раде Кончар Скопје“ . „Семе на раздорот“ меѓу едни акционери, други акционери и директори почнало на 19 октомври кога се ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Експертите не се согласуваат со мерката на Владата практиканството да трае и до една година, а при тоа да биде платено минимално. Сметаат дека од тоа полза ќе ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Интерес има само за обуките за напредни ИТ вештини и за сметководители. Занаетчиските професии и натаму остануваат дефицитарни и покрај мерките за вработување ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Со песна и ведар дух, преживеаните борци се присетуваат на денот кога во далечната 1944 година го ослободиле Скопје од фашистичката окупација. Пред камерата на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  „Знаеше на полноќ да ме повика на прошетка низ Загреб. Со него најубаво се молчеше во тие прошетки низ Загреб. Имавме чудно пријателство. Го замолив да направи ...
  | | веќе видена

  „Знаеше на полноќ да ме повика на прошетка низ Загреб. Со него најубаво се молчеше во тие прошетки низ Загреб. Имавме чудно пријателство. Го замолив да направи ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Знаеше на полноќ да ме повика на прошетка низ Загреб. Со него најубаво се молчеше во тие прошетки низ Загреб. Имавме чудно пријателство. Го замолив да направи ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Актерот со светска слава, Раде Шербеџија, ќе одржи концерт на 26 декември со својот бенд, а сите песни ќе ги посвети на својата голема пријателка и актерка, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Актерот со светска слава, Раде Шербеџија, ќе одржи концерт на 26 декември со својот бенд, а сите песни ќе ги посвети на својата голема пријателка и актерка, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Актерот со светска слава, Раде Шербеџија, ќе одржи концерт на 26 декември со својот бенд, а сите песни ќе ги посвети на својата голема пријателка и актерка, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Интерактивен училишен час се одржа денес (09.11.2018 година) во просториите на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Часот го водеше професорот по ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Анте Љубичиќ (65) е маж кој вчера во 4:20 чсот наутро ја срушил бистата на Раде Кончар во Сплит, кој на крајот му паднал на нога. Со тешки повреди лежи во ...
  | | веќе видена