Претставничкиот

  во

  Американскиот претседател Доналд Трамп вели дека сепак, ќе го одложи говорот за состојбата на нацијата додека не заврши делумната блокада на владата. Трамп ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека ќе го одложи годишниот говор за состојбата на нацијата, предвиден за 29 јануари, додека не заврши делумната ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека ќе го одложи годишниот говор за состојбата на нацијата, предвиден за 29 јануари, додека не заврши делумната ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека, откако му било оневозможено да одржи говор за состојбата на нацијата во Конгресот, ќе приреди алтернативен ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека ќе понуди алтернативен настан откако му беше оневозможено да одржи говор во Конгресот за состојбата на ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Претседавачката на Претставничкиот дом на Конгресот, Ненси Пелоси денеска го информира американскиот претседател Доналд Трамп дека нема да му биде дозволено да ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Претседавачката на Претставничкиот дом на Конгресот, Ненси Пелоси денеска го информира американскиот претседател Доналд Трамп дека нема да му биде дозволено да ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Претседавачката на Претставничкиот дом на Конгресот, Ненси Пелоси, денеска го информира американскиот претседател, Доналд Трамп, дека нема да му биде дозволено ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Претседавачката на Претставничкиот дом на Конгресот, Ненси Пелоси денеска го информира американскиот претседател Доналд Трамп дека нема да му биде дозволено да ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Претседавачката на Претставничкиот дом на Конгресот, Ненси Пелоси денеска го информира американскиот претседател Доналд Трамп дека нема да му биде дозволено да ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Американскиот претседател, Доналд Трамп, денеска, во писмо до Ненси Пелоси, претседателката на Претставничкиот дом, порачал дека со нетрпение очекува да ...
  сите 91 | | | веќе видена