Пресвета

  во

  Идната среда православните верници ќе го празнуваат Успението на Пресвета Богородица – Голема Богородица. Од повеќето празници посветени на пресвета Богородица ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Идната среда на 28 август е Успение на Пресвета Богородица или Голема Богородица, а тој ден е неработен за православните верници во Република Македонија.Тој е ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Идната среда на 28 август е Успение на Пресвета Богородица или Голема Богородица, а тој ден е неработен за православните верници во Република Македонија. Тој е ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Овој месец ни престои уште еден голем верски празник и неработен ден за православните христијани. Идната среда на 28 август е Успение на Пресвета Богородица ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Следниот неработен ден е во среда. На 28 август, среда, се паѓа празникот Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица) и тој ден е неработен за ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Следниот неработен ден е во среда. На 28 август, среда, се паѓа празникот Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица) и тој ден е неработен за ...
  сите 29 | | | веќе видена