ПКК

  во

  Турската армија соопшти дека во денешните воздушни напади во северен Ирак убиени се најмалку осум припадници на Курдската работничка партија (ПКК). Како што ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Германската министерка за надворешни работи, Хеико Маас, ќе се заложи за ослободување на седум Германци затворени во Турција за време на својата прва посета на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Турската полиција притворила најмалку 50 лица во разбивањето на редовниот протест кој го одржуваат мајки кои се сеќаваат на нивните исчезнати роднини во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Дванаесет членови на Курдската работничка партија ПКК се наутрализирани при воздушни удари на турската армија во југоисточниот дел на Турција и во Северен ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Најмалку 12 членови на Курдската работничка партија ПКК се наутрализирани при воздушни удари на турската армија во југоисточниот дел на Турција и во Северен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Дванаесет членови на Курдската работничка партија ПКК се наутрализирани при воздушни удари на турската армија во југоисточниот дел на Турција и во Северен ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Дванаесет членови на Курдската работничка партија ПКК се наутрализирани при воздушни удари на турската армија во југоисточниот дел на Турција и во Северен ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дванаесет членови на Курдската работничка партија ПКК се наутрализирани при воздушни удари на турската армија во југоисточниот дел на Турција и во Северен ...
  сите 11 | | | веќе видена