Петер

  во

  Најстарата патничка агенција во светот Томас Кук банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се заглавени во странски држави бидејќи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската компaнија Кондор соопшти дека продолжува со летови и покрај тоа што Томас Кук групацијата, каде и тие се дел, потврди дека банкротирала. Од Кондор ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската компaнија Кондор соопшти дека продолжува со летови и покрај тоа што Томас Кук групацијата, каде и тие се дел, потврди дека банкротирала. Од Кондор ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Лондон, 23 септември 2019 (МИА) – Најстарата патничка агенција во светот Thomas Cook банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската компaнија Кондор соопшти дека продолжува со летови и покрај тоа што Томас Кук групацијата, каде и тие се дел, потврди дека банкротирала. Од Кондор ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Најстарата патничка агенција во светот Томас Кук банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се заглавени во странски држави бидејќи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Најстарата патничка агенција во светот Томас Кук банкротираше поради огромни долгови при што стотици илјади туристи се заглавени во странски држави бидејќи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Најстарата светска туристичка агенција „Томас Кук“ објави крај на своето работење поради огромните долгови, со што се откажаа аранжманите на стотици илјади ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската компaнија Кондор соопшти дека продолжува со летови и покрај тоа што Томас Кук групацијата, каде и тие се дел, потврди дека банкротирала. Од Кондор ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската компaнија Кондор соопшти дека продолжува со летови и покрај тоа што Томас Кук групацијата, каде и тие се дел, потврди дека банкротирала.Од Кондор ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската компaнија Кондор соопшти дека продолжува со летови и покрај тоа што Томас Кук групацијата, каде и тие се дел, потврди дека банкротирала. Од Кондор ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Германската компaнија Кондор соопшти дека продолжува со летови и покрај тоа што Томас Кук групацијата, каде и тие се дел, потврди дека банкротирала. Од Кондор ...
  сите 44 | | | веќе видена