Никола Карев

  во

  Градот Скопје за првпат ангажира 17 образовни асистенти кои работат со ученици со посебни образовни потреби или ученици со интелектуална попреченост во 9 ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Жири комисијата на Струмичкиот карневал ги соопшти наградените маски на денешната прес конференција.Во категоријата групна маска со 50 и повеќе лица најдобра е ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Ги објавивме и резултатите од анкетата на тема „Развој и поддршка на надарени и талентирани деца“ на која читателите одговараа анонимно Депониите среде ...
  | | веќе видена

  Скопската општина Чаир ќе изработи три физибилити студии за да ја определи оправданоста од воспоставување на јавно – приватно партнерство за изградба на две ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Завршија јавната презентација и анкетата за деталниот урбанистички план градска четврт И09 – нова железничка станица во делот за општината Центар, пишува Нова ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во скопската гимназија „Никола Карев“ на 7, 8, 9 март втора година по ред ќе се одржи фестивалот на млади уметници „Три дена култура“. Оваа година фестивалот ...
  сите 4 | | | веќе видена