Нашето

  во

  Фран, брендот зад кој стои Фросина Ангеловска пред сè како моден дизајнер и како мејкап артист, веќе пет години се грижи за изгледот на многу жени. Можеме да ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Жителите на швајцарското село Албинен, во кантонот Вале, за десет дена ќе одлучат за новата политика со која на странци ќе им понудат пари да дојдат и барем ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Проектот „Утопија“ е сублимат на повеќегодишните истражувања на студиските претстои на Пандора Апостолоска - Саздовска во Обединетите Арапски Емирати. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Децата трпат најголеми последици од загадувањето на воздухот. Тие се многу поосетливи на ПМ10 честичките. При тоа, доаѓа до ослабување на капацитетот на белите ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Оваа билка е една од најважните билки во ајурведата, форма на алтернативна медицина која се базира на индиските принципи на природно лечење. Таа се користи ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Второто целосно вештачко срце е вградено во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ во Скопје. Со оглед на исклучително тешката и ретка операција, имајќи ја ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пратениците од унгарската опозициска Демократска коалиција истакнаа плакат со ликот на избеганиот Никола Груевски на еден од прозорците на својот парламент, со ...
  сите 66 | | | веќе видена

  „Горди сме на нашиот тим на кардиохирурзи, којшто е единствен сертифициран тим за изведување на овој тип интервенции во Република Македонија. Од експертите од ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Второто целосно вештачко срце е вградено во Клиничката болница „Аџибадем Систина" во Скопје. Со оглед на исклучително тешката и ретка операција, имајќи ја ...
  сите 14 | | | веќе видена