Младиќ

  во

  За крвавиот масакр на пазарот Маркале во Сараево се обвинети и поранешниот претседател на Република Српска, Радован Караџиќ и командантот на војската на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Босанските Срби денеска го прославија 9 Јануари - Денoт на Република Српска и покрај тоа што Уставниот суд на Босна и Херцеговина во 2015 година го прогласи за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Мила им е Европа на Балканците на збор, но во срцето уште им е само Балканот. И сите негативни нешта што го одликуваат прочуениот „балкански менталитет“. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Генералот Ратко Младиќ ќе побара од Хаг да го пушти на четри дена како би го посетил гробот на својата мајка и неодамна починатиот внук, но и гробот на својата ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонија и Грција конечно успеаја да постигнат консензус за решавање на спорот за името. Доколку договорот е добар за луѓето во двете земји, секако дека ќе ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Македонија и Грција конечно успеаја да постигнат консензус за решавање на спорот за името. Доколку договорот е добар за луѓето во двете земји, секако дека ќе ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Македонија и Грција конечно успеаја да постигнат консензус за решавање на спорот за името. Доколку договорот е добар за луѓето во двете земји, секако дека ќе ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Доколку договорот е добар за луѓето во двете земји, секако дека ќе биде добар и за регонот, но и за мене, истакна денеска во Токио поранешниот претставник на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Доколку договорот е добар за луѓето во двете земји, секако дека ќе биде добар и за регонот, но и за мене, истакна денеска во Токио поранешниот претставник на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Македонија и Грција конечно успеаја да постигнат консензус за решавање на спорот за името. Доколку договорот е добар за луѓето во двете земји, секако дека ќе ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Македонија и Грција конечно успеаја да постигнат консензус за решавање на спорот за името. Доколку договорот е добар за луѓето во двете земји, секако дека ќе ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Јапонскиот дипломат, кој беше ангажиран како специјален претставник на ОН за време на војната во Југославија на средба со новинари од земјите од Западен ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Хашкиот осуденик, Ратко Младиќ, денеска се вклучи телефонски во утринска емисија на белградска телевизија. Младиќ, кој во Хаг беше осуден за геноцид во ...
  сите 7 | | | веќе видена