Мирко

  во

  Немаме веќе простор, ниту милиметар, за да си ги нервираме најталентираните луѓе, децата кои живеат и работат тука и кои ни се единствената надеж да направиме ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Повеќе културни организации од независната сцена се здружија под иницијативата „Културата е насловната страна на секое општество“ поттикната од резултатите од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Немаме веќе простор, ниту милиметар, за да си ги нервираме најталентираните луѓе, децата кои живеат и работат тука и кои ни се единствената надеж да направиме ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Немаме веќе простор, ниту милиметар, за да си ги нервираме најталентираните луѓе, децата кои живеат и работат тука и кои ни се единствената надеж да направиме ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Немаме веќе простор, ниту милиметар, за да си ги нервираме најталентираните луѓе, децата кои живеат и работат тука и кои ни се единствената надеж да направиме ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Немаме веќе простор, ниту милиметар, за да си ги нервираме најталентираните луѓе, децата кои живеат и работат тука и кои ни се единствената надеж да направиме ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Бараме воведување на критериумот „одговорност“. Употребата на овој критериум ќе овозможи санкционирање на неправилното работење и на ненаменското трошење на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Хрватскиот MMA борец, Mирко Кро Коп Филиповиќ успеа да му се "одмазди" на Рој Нелсон за поразот од пред осум години во УФЦ. Мирко Филиповиќ победи со одлука на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Овие граѓани го држат рекордот во времетраење на нивниот протест. Иако протестираат веќе три години, сепак нивните барања никако да завршат на вистинската ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Риека и Хајдук одиграа без голови. Тоа беше трет натпревар кој заврши нерешено во оваа сезона, по двата претходни кои завршија 1:1. За Риека последните мигови ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Тетарската претстава „Бегство”, вечерва на сцената на Народниот театар-Штип ќе ја има својата премиера. Претставата е во режија на Јован Ристовски, а е ...
  сите 31 | | | веќе видена

  М исијата на единствениот машки магазин не е завршена, но тргната е во добра насока. По една година на медиумскиот простор, Машки Mагазин ги постави темелите ...
  сите 2 | | | веќе видена