Мартин Шулц

  во

  Милијардерот и левичарски активист Џорџ Сорос лично се обидел преку германската канцеларка Ангела Меркел да го спречи изборот на унгарскиот кандидат за ...
  сите 77 | | | веќе видена

  [freetext] Притисок врз Брисел од сите страни – датум за преговори да има Силен притисок преку јавни пораки и апели од истакнати европски политичари и ...
  сите 1444 | | | веќе видена

  Во раните 50-ти години на минатиот век, младиот економист Пол Волкер работел како човечки дигитрон во Банката на федерални резерви во Њујорк. Тој избирал ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Со пораки до Европската унија да и даде зелено светло на Македонија за почеток на преговорите на претстојниот состанок на Европскиот совет поради тоа што ...
  сите 407 | | | веќе видена

  Со пораки до Европската унија да и даде зелено светло на Северна Македонија за почеток на преговорите на претстојниот состанок на Европскиот совет поради тоа ...
  сите 489 | | | веќе видена

  Со пораки до Европската унија да и даде зелено светло на Северна Македонија за почеток на преговорите на претстојниот состанок на Европскиот совет поради тоа ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Со пораки до Европската унија да и даде зелено светло на Македонија за почеток на преговорите на претстојниот состанок на Европскиот совет поради тоа што ...
  сите 463 | | | веќе видена

  Со пораки до Европската унија да и даде зелено светло на Северна Македонија за почеток на преговорите на претстојниот состанок на Европскиот совет поради тоа ...
  сите 465 | | | веќе видена

  Со пораки до Европската унија да и даде зелено светло на Северна Македонија за почеток на преговорите на претстојниот состанок на Европскиот совет поради тоа ...
  сите 465 | | | веќе видена