Кузман

  во

  Утре православните ќе го празнуваат празникот Богојавление (Водици). Овој празник е еден од најголемите христијански празници. Познато е дека се празнувал ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Овој празник е еден од најголемите христијански празни¬ци. Познато е дека се празнувал уште во вториот век од христијанската ера. Конкретно е поврзан со ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Планот за чист воздух кој во наредните две години треба да го намали загадувањето на воздухот за половина не е магично стапче кое ќе го реши проблемот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Маја Кузманоска 18 години предава англиски јазик во ОУ „Вера Циривири-Трена“ во Скопје. Таа е една од првите блогерки во Македонија, а успехот и добриот одѕив ...
  | | веќе видена

  Во Владата на Република Македонија, денеска, се одржа четвртиот, од серијата отворени денови за иницијативи на граѓанските организации, на кој што се ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во Владата на Република Македонија, денеска, се одржа четвртиот, од серијата отворени денови за иницијативи на граѓанските организации, на кој што се ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Бројот на читатели константно се зголемува а во рамките на нашите можности и доделените средства од Министерството за култура континуирано набавуваме нови ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Студентскиот дом “Кузман Јосифовски – Питу” во центарот на Скопје ќе се поврзе на топловодната мрежа. Како што најави заменик министерот за животна средина, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Директно справување со изворите на загадување, креирање јавна свест, од предучилишна до пензионерска возраст, промени во законите што се неопходни и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Директно справување со изворите на загадување, креирање јавна свест, од предучилишна до пензионерска возраст, промени во законите што се неопходни и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Директно справување со изворите на загадување, креирање јавна свест, од предучилишна до пензионерска возраст, промени во законите што се неопходни и ...
  сите 32 | | | веќе видена