Коха

  во

  Командантот на КФОР, Лоренцо Д’Адарио, рече дека безбедносната состојба во Косово е мирна и стабилна. Сепак, потенцијална закана за безбедноста и стабилноста ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Командантот на КФОР, Лоренцо Д’Адарио, рече дека безбедносната состојба во Косово е мирна и стабилна. Сепак, потенцијална закана за безбедноста и стабилноста ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Командантот на КФОР, Лоренцо Д’Адарио, рече дека безбедносната состојба во Косово е мирна и стабилна. Сепак, потенцијална закана за безбедноста и стабилноста ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Командантот на КФОР, Лоренцо Д’Адарио, рече дека безбедносната состојба во Косово е мирна и стабилна. Сепак, потенцијална закана за безбедноста и стабилноста ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Партијата на Албин Курти веќе прави напори Ветон Сурој да биде министер за надворешни работи на Косово. Извори на „Газета Експрес“ од партијата ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Андреас Ернст, швајцарски новинар вели дека оваа ситуација трае со години: ЕУ божем сака да ги прими балканските земји во членство, а раководството во овие ...
  сите 666 | | | веќе видена

  Демократскиот сојуз на Косово (ДСК) ќе го почитува принципот според кој мандатар на владата ќе биде кандидатот на партијата која на изминатите вонредни избори ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Демократскиот сојуз на Косово (ДСК) ќе го почитува принципот според кој мандатар на владата ќе биде кандидатот на партијата која на изминатите вонредни избори ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Демократскиот сојуз на Косово (ДСК) ќе го почитува принципот според кој мандатар на владата ќе биде кандидатот на партијата која на изминатите вонредни избори ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Рамуш Харадинај, кој се’ уште ја извршува функцијата премиер на Косово, на својот Фејсбук-профил објавил дека вооружувањето на Србија е директна закана за ...
  сите 10 | | | веќе видена