Киргистан

  во

  Европа денеска го одбележува својот ден – 9 Мај, европски симбол, што заедно со заедничката валута – еврото, знамето и химната, го претставуваат политичкиот ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Кина сака отворена, зелена и чиста соработка со „нулта толеранција за корупција“ внатре во иницијативата „Појас и пат“, порача денеска кинескиот претседател Си ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Од прогласувањето на епидемијата на мали сипаници во Скопје на 2 јануари, по повеќе од четири месеци прогласена е и епидемија на територијата на целата држава. ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Со координирани активности и заедничка соработка со стручните педагошки, психолошки и здравствени установи, полицијата ќе истражува која е причината поради ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во Струга почна реализацијата на трансконтиненталниот проект „Младите ја обликуваат иднината [YouLEAD]“, поддржан и финансиран од Европската комисија во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Струга започна реализацијата на трансконтиненталниот проект „Младите ја обликуваат иднината [YouLEAD]”, подржан и финансиран од Европската комисија во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Струга започна реализацијата на трансконтинеталниот проект „Младите ја обликуваат иднината [YouLEAD]”, подржан и финансиран од Европската комисија во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Струга почна реализацијата на трансконтиненталниот проект „Младите ја обликуваат иднината [YouLEAD]“, поддржан и финансиран од Европската комисија во ...
  сите 4 | | | веќе видена